گردو میوه های سنگی تک دانه ای است که از درخت گردو رشد می کند. آنها منبع خوبی از چربی های سالم، پروتئین و فیبر هستند. آنها ممکن است سلامت قلب و استخوان ها را تقویت کرده و از جمله مزایای دیگر در مدیریت وزن کمک کنند.


درختان گردو بومی شرق آمریکای شمالی هستند اما امروزه به طور معمول در چین، ایران و در ایالات متحده در کالیفرنیا و آریزونا پرورش می یابند.

 

در زیر پوست درخت گردو یک مهره چروک و کره ای شکل است. گردو به دو بخش مسطح تقسیم می شود تا بصورت تجاری فروخته شود.

 

گردو هم به صورت خام و هم بو داده و نمکی یا نمک موجود است.

 

در این مقاله به تجزیه مواد مغذی گردو، نگاهی به فواید احتمالی سلامتی آن، چگونگی ترکیب بیشتر گردو در رژیم غذایی و هرگونه خطرات بالقوه سلامتی در مصرف گردو می پردازیم.

 

اگر دقت کرده باشید که مغز گردو چقدر شبیه مغز انسان می باشد؟ اگر چه در آموزه های باستانی نیز به این مورد اشاره شده است که گردو یکی از بهترین خوراکی ها برای تقویت مغز می باشد، امروزه نیز علم ثابت کرده است که گردو غذای مغز است و نباید از خوردن آن غافل شد!

 

گردوی سالم و مقوی یکی از مقوی ترین انواع مغزها می باشد که در طب سنتی و اسلامی نیز بسیار توصیه شده است. گردو به دلیل داشتن مقدار زیادی از اسیدهای چرب امگا 3 که دارد به کاهش کلسترول خون بالا کمک می کند، باعث سلامت قلب و عروق شده و برای لاغری و کاهش وزن مفید است. خواص گردوی تازه هم مانند خواص گردوی خشک می باشد.

 

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در گردو

 

گردو آلی بدون سبزیجات (30 گرم) شامل:

انرژی: 200 کالری

کربوهیدرات 3.89 گرم (گرم)

شکر: 1 گرم

فیبر: 2 گرم

پروتئین: 5 گرم

چربی: 20 گرم

کلسیم: 20 میلی گرم (میلی گرم)

آهن: 0.72 میلی گرم

سدیم: 0 میلی گرم

 

گردو همچنین منبع خوبی از:

منگنز

مس

منیزیم

فسفر

ویتامین B6

اهن

 

آنها از نظر چربی های اشباع نشده و غیر اشباع نشده و اسیدهای چرب امگا 3 بسیار غنی هستند. آنها همچنین منبع خوبی از پروتئین هستند.

 

آجیل ها به دلیل داشتن کالری با کالری بالا و پرچرب دارای اعتبار هستند. با این حال، آنها در مواد مغذی متراکم هستند و چربی های سالم قلب را تأمین می کنند.

 

ترکیب چربی های سالم، پروتئین و فیبر موجود در "گردو "به افزایش رضایتمندی و پر بودن کمک می کند. این باعث می شود در مقایسه با چیپس، کراکر و سایر غذاهای ساده کربوهیدرات، آنها را به عنوان میان وعده از سلامتی بیشتری برخوردار کنید.

 

گردو منبع خوبی از برخی ویتامین ها و مواد معدنی است. از جمله ی آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

ویتامین B6: این ویتامین به تقویت دستگاه ایمنی و سلامت دستگاه عصبی کمک می کند. کمبود این ویتامین باعث کم خونی (آنمی) می شود.

 

مس: مس موجود در گردو از مواد معدنی مفیدی است که موجب تقویت سلامت قلب ، بهبود به عملکرد دستگاه ایمنی بدن، استخوان ها و اعصاب نیز از سایر وظایف این ماده ی معدنی است.

 

اسید فولیک: با عنوان فولات و ویتامین B9 نیز شناخته می شود و کمبود این ویتامین در دوران بارداری باعث تولد نوزاد ناقص می شود.

 

ویتامین E:  گردو محتوی مقدار زیادی از این شکل ویتامین E است که برای مبارزه بدن با سرطان نیاز است.

 

فسفر: نزدیک به 1٪ بدن ما را فسفر تشکیل می دهد. این ماده ی معدنی به طور عمده در استخوان ها یافت می شود و اهمیت خاصی در بدن دارند.

 

منگنز: بیشترین مقدار این ماده ی معدنی مهم در مغزها، غلات کامل، میوه ها و سبزیجات یافت می شود.

 


خواص گردو

مصرف انواع غذاهای گیاهی از انواع مختلف مدت هاست که با کاهش خطر بسیاری از شرایط سلامتی مرتبط با سبک زندگی همراه است.

 

گردو ممکن است مزایایی برای سلامتی استخوان و قلب داشته باشد. 

از جمله مزایای سلامتی گردوها می توان به تقویت سیستم قلبی و عروقی و سلامت استخوان ها، کاهش خطر ابتلا به بیماری کیسه صفرا و درمان صرع اشاره کرد.

 

سلامت قلب

گردو ممکن است سلامت قلب را تقویت کند.

نشان داده شده است که اسیدهای چرب اشباع نشده و غیر اشباع نشده موجود در گردو باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید LDL (مضر) می شوند.

 

که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش می دهد.

 

یک مطالعه منتشر شده در مجله بریتانیایی تغذیه انگلیس نشان داد که خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب برای کسانی که بیش از چهار بار آجیل در هفته مصرف می کنند، در مقایسه با افرادی که هرگز یا به ندرت آجیل مصرف نمی کنند، کمتر است.

 

کنترل وزن از خواص گردو است

طبق تحقیقات منتشر شده در مجله تغذیه بالینی در آسیا اقیانوس آرام ، مصرف روتین آجیل با استراحت بیشتر با مصرف بیشتر انرژی همراه است.

 

در آزمایشاتی که کاهش وزن را با استفاده از رژیم های غذایی که شامل یا آجیل را شامل می شوند مقایسه کردند، رژیم های غذایی که شامل آجیل در اعتدال بودند کاهش وزن بیشتری نشان دادند.

 

یک مطالعه منتشر شده در ژورنال آمریکایی بالینی تغذیه همچنین نشان داد که زنانی که به ندرت از خوردن آجیل گزارش می کنند، در طی یک دوره 8 ساله، بیشتر از افرادی که دو بار در هفته یا بیشتر از آنها آجیل مصرف می کردند، افزایش وزن بیشتری داشتند. 

میتوانید با مراجعه به سایت نهال گردو از اطلاعات بیشتری برخوردار شوید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد